Over mij

Mijn naam is Michiel Mostert en maak al meer dan 20 jaar websites. De laatste jaren zijn dat alleen nog maar WordPress websites. Ik maak WordPress websites op maat. Door met WordPress te werken, is het voor u makkelijk om zelf wijzigingen aan te brengen. WordPress is SEO vriendelijk waardoor u snel en makkelijk binnen de zoekmachines te vinden bent. WordPress is ook nog eens makkelijk in gebruik. U kunt snel en makkelijk een pagina toevoegen of bewerken. Dit is waarom WordPress ook in populariteit gegroeid is.  

Wat kan MaakMijnWebsite.nl voor u betekenen?

Start u een nieuw bedrijf of wilt u uw huidige website vernieuwen? 
Dit kan ik voor u verzorgen. Samen gaan we rond de tafel om uw wensen door te nemen. 
Vanwege het corona virus is het uiteraard ook mogelijk om dit online te doen.

Responsive websites

Omdat er tegenwoordig een hoop verschillende apparaten zijn, is het belangrijk dat de website op elk scherm goed te bekijken is. Responsive betekent dat het ontwerp van uw website reageert op het formaat van het scherm waarop deze weergegeven wordt. Is dit namelijk niet het geval, dan zal de website op veel apparaten niet goed weergegeven worden. Het resultaat daarvan is, dat mensen de website van uw concurrent zullen gaan bezoeken omdat deze wèl goed te lezen is. 

Het responsive maken van uw website is de laatste stap in het proces van het ontwerp. 
Omdat een telefoon een kleiner scherm heeft dan een laptop, vraagt het een andere indeling. We zullen dus moeten kijken hoe bepaalde onderdelen van uw website aangepast moeten worden voor een kleiner scherm. 

Door een responsive design, verhoogt u de gebruikerservaring op alle apparaten.

Onderhoudscontract

Omdat WordPress zo populair is geworden, worden websites met deze software ook interessant voor hackers en spammers. Middels verschillende technieken proberen ze toegang te krijgen tot uw website. Daarom heeft een website onderhoud nodig. PHP is een scripttaal, die bedoeld is om op webservers dynamische webpagina's te creëren. Regelmatig verandert de onderliggende scripttaal waar uw website op draait. Hiervoor moeten ook bepaalde wijzigingen worden doorgevoerd en achteraf bekeken worden of de huidige website na deze update nog goed werkt. Verouderde versies van deze scripttaal of geïnstalleerde plugins kunnen beveiligingslekken veroorzaken. 

U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen. MAAKMIJNWEBSITE.NL kan u dit ook uit handen nemen. In dit geval zullen we 4x per jaar een aantal punten langsgaan die cruciaal zijn voor een goed werkende website. 

Door regelmatig onderhoud verkleint u de kans dat uw website slachtoffer wordt van deze hackers en spammers.

Wilt u ook een vermelding in ons portfolio?

BEKIJK HIER ONZE PAKKETTEN